Džekpotovi

ADMIRAL Jackpot

ADMIRAL JACKPOT je standardni Jackpot u svim ADMIRAL klubovima, čiju visinu, svojom igrom, određuju sami igrači. Podeljen je na tri nivoa.

  • MINI Jackpot uvećavaju i dobijaju igrači sa najmanjim ulozima (dobitak do 20,000 dinara).
  • MIDI je namenjen igračima srednjih uloga (dobitak do 50,000 dinara).
  • MAXI Jackpot rezervisan je za igrače velikih uloga sa očekivanim dobitkom do 300,000 dinara.

Granice visine uloga za dobijenje Mini, Midi i Maxi JackPot-a su različite po klubovima i možete ih saznati u klubu koji posećujete.

 

Beogradski Grand Prix Jackpot

Nova godina 2014. donosi nova uzbuđenja. Velika nagrada Beograda, sa očekivanim dobicima do MILION dinara Vas očekuje u našim beogradskim klubovima. Dođite i osvojite.

 

Promo Jackpot

Nagrađujemo naše verne igrače sa specijalnim PROMO džekpotom u iznosu od 10.000 RSD. Svako petak veče od 20h možete da ga osvojite u ADMIRAL klubu u Novom Sadu.

Dođite i provedite divnu noć uz kejtering, Vaše omiljeno piće i veoma drugih iznenađenja!

Happy Hours Jackpot

Happy Hours Jackpot

HAPPY HOURS JACKPOT je progresivni džekpot čiju visinu određuju sami igrači intenzitetom svoje igre. Džekpot dobitak izlazi u naznačenom vremenskom periodu, to jest za vreme srećnih sati u kojima ADMIRAL nagrađuje vernost svojih igrača.

 

Midnight Jackpot

Midnight Jackpot

Ponoćno uzbuđenje u ADMIRAL klubovima u Kragujevcu, Surdulici i Bujanovcu. Svakoga dana u periodu od 22h do 24h najsrećnijeg igrača očekuje džekpot u iznosu od 2000 dinara.

Subotom i nedeljom od 23h do 01h Vas očekuje džekpot od 5.000 dinara eklsuzivno u Kraljevu. Dođite i okušajte svoju sreću!

Eksluzivno ADMIRAL klub u Nišu, Đuke Dinic 43, nagrađuje svako veče od 22h do 01h svoje verne igrače sa MIDNIGHT džekpotom u iznosu od 3.000din.

Matine Jackpot

Matine Jackpot

Najbolji način da se započne dan, je u ADMIRAL klubu sa MATINE JACKPOT-om. Uz jutarnju kafu našeg najsrećnijeg igrača očekuje 2.000 dinara i više. Lep početak dana Vam želimo!

 

Lucky Chance Jackpot

Lucky Chance Jackpot

LUCKY CHANCE JACKPOT donosi popodnevno uzbuđenje u ADMIRAL klubu u Novom Sadu. Posetite nas svakog dana od 14 do 18h, a mi ćemo najsrećnijeg među vama nagraditi sa 5.000din.

Budite na pravom mestu u pravo vreme.

 

Kisa Jackpotova